Cranidos

Cranidos is een Steen en Steen type Pokemon. Cranidos behoort tot de soort van Head Butt Pokémon (Head Butt Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 31.5 kg (69.4). De vaardigheden zijn Mold Breaker (Mold Breaker) en Sheer Force (Verborgen) (Sheer Force (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Grillig (Erratic) en behoort tot de egg groups Monster (Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Cranidos ei uit te laten komen is 30 (7,454–7,710 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 125, verdediging 40, speciale aanval 30, speciale verdediging 30, Snelheid 58. Opgeteld zijn de stats 350. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 755 totale kracht (TK) kan behalen.

Cranidos Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Cranidos een base experience yield van 99.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cranidos.

Cranidos Cranidos

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.