Cramorant

Cramorant is een Vlieg en Water type Pokemon. Cramorant behoort tot de soort van Gulp Pokémon (Gulp Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 18.0 kg (39.7). De vaardigheid van de mon is Gulp Missile (Gulp Missile).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Vliegend, Water 1 (Flying, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cramorant ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 85, verdediging 55, speciale aanval 85, speciale verdediging 95, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 475. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 738 totale kracht (TK) kan behalen.

Cramorant Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cramorant.

Cramorant Cramorant

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.