Cottonee

Cottonee is een Gras en Fee type Pokemon. Cottonee behoort tot de soort van Katoen Puff Pokémon (Cotton Puff Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 0.6 kg (1.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cottonee ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 27, verdediging 60, speciale aanval 37, speciale verdediging 50, Snelheid 66. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 797 totale kracht (TK) kan behalen.

Cottonee Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Cottonee is Grass type.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cottonee.

Cottonee Cottonee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.