Cosmog

Cosmog is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Cosmog behoort tot de soort van Nebula Pokémon (Nebula Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.1 kg (0.2). De vaardigheid van de mon is Onbewust (Unaware).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 40. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Cosmog ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 43, aanval 29, verdediging 31, speciale aanval 29, speciale verdediging 31, Snelheid 37. Opgeteld zijn de stats 200. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Cosmog Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cosmog.

Cosmog Cosmog

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.