Cosmoem

Cosmoem is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Cosmoem behoort tot de soort van Protoster Pokémon (Protostar Pokémon). De mon is 0.1 meter lang. In lbs 0′04″. Het weegt 999.9 kg (2204.4). De vaardigheid van de mon is Stevige (Sturdy).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 140. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Cosmoem ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 43, aanval 29, verdediging 131, speciale aanval 29, speciale verdediging 131, Snelheid 37. Opgeteld zijn de stats 400. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 804 totale kracht (TK) kan behalen.

Cosmoem Wijzigingen

In Pokémon Sun & Moon, Cosmoem een base experience yield van 80.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cosmoem.

Cosmoem Cosmoem

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.