Corsola

Corsola is een Water en Steen type Pokemon. Corsola behoort tot de soort van Coral Pokémon (Coral Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 5.0 kg (11.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Water 1, Water 3 (Water 1, Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Corsola ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 65, aanval 55, verdediging 95, speciale aanval 65, speciale verdediging 95, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 410. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Corsola Wijzigingen

In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Corsola een base HP van 55. In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Corsola een base Defense van 85. In generatie twee tot en met zes heeft de Pokemon Corsola een base speciale Defense van 85. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Corsola een base experience yield van 113. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Corsola een base experience yield van 133.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Corsola.

Corsola Corsola

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.