Comfey

Comfey is een Fee en Fee type Pokemon. Comfey behoort tot de soort van Posy Picker Pokémon (Posy Picker Pokémon). De mon is 0.1 meter lang. In lbs 0′04″. Het weegt 0.3 kg (0.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 170. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Comfey ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 51, aanval 52, verdediging 90, speciale aanval 82, speciale verdediging 110, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 485. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 779 totale kracht (TK) kan behalen.

Comfey Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Comfey.

Comfey Comfey

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.