Combusken

Combusken is een Vuur en Vecht type Pokemon. Combusken behoort tot de soort van Young Fowl Pokémon (Young Fowl Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 19.5 kg (43.0). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Speed ​​Boost (Verborgen) (Speed Boost (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Combusken ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 85, verdediging 60, speciale aanval 85, speciale verdediging 60, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 756 totale kracht (TK) kan behalen.

Combusken Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Combusken.

Combusken Combusken

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.