Combee

Combee is een Insect en Vlieg type Pokemon. Combee behoort tot de soort van Tiny Bee Pokémon (Tiny Bee Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 5.5 kg (12.1). De vaardigheden zijn Honey Gather (Honey Gather) en Hustle (Verborgen) (Hustle (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 49. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Combee ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 30, aanval 30, verdediging 42, speciale aanval 30, speciale verdediging 42, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 244. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 818 totale kracht (TK) kan behalen.

Combee Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Combee een base experience yield van 63.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Combee.

Combee Combee

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.