Cofagrigus

Cofagrigus is een Spook en Spook type Pokemon. Cofagrigus behoort tot de soort van Coffin Pokémon (Coffin Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 76.5 kg (168.7). De vaardigheid van de mon is Mummy (Mummy).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 169. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Mineraal (Amorphous, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cofagrigus ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 50, verdediging 145, speciale aanval 95, speciale verdediging 105, Snelheid 30. Opgeteld zijn de stats 483. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Cofagrigus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cofagrigus.

Cofagrigus Cofagrigus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.