Clobbopus

Clobbopus is een Vecht en Vecht type Pokemon. Clobbopus behoort tot de soort van Tantrum Pokémon (Tantrum Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 4.0 kg (8.8). De vaardigheden zijn Limber (Limber) en Technician (Verborgen) (Technician (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 180 (23.5% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Mensachtig, Water 1 (Human-Like, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Clobbopus ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 68, verdediging 60, speciale aanval 50, speciale verdediging 50, Snelheid 32. Opgeteld zijn de stats 310. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 777 totale kracht (TK) kan behalen.

Clobbopus Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Clobbopus.

Clobbopus Clobbopus

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.