Cleffa

Cleffa is een Fee en Fee type Pokemon. Cleffa behoort tot de soort van Star Shape Pokémon (Star Shape Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.0 kg (6.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 150 (19.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 140 (higher than normal) en de base ervaring is 44. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Cleffa ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 25, verdediging 28, speciale aanval 45, speciale verdediging 55, Snelheid 15. Opgeteld zijn de stats 218. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 778 totale kracht (TK) kan behalen.

Cleffa Wijzigingen

In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Cleffa is Normal type. In de 3e generatie heeft Cleffa does not have the Magic Guard ability. In generatie twee tot en met vier heeft de Pokemon Cleffa een base experience yield van 37. In de 2e generatie heeft Cleffa een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cleffa.

Cleffa Cleffa

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.