Clefairy

Clefairy is een Fee en Fee type Pokemon. Clefairy behoort tot de soort van Fairy Pokémon (Fairy Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 7.5 kg (16.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Leven EV punten. De vangkans is 150 (19.6% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 140 (higher than normal) en de base ervaring is 113. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Clefairy ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 45, verdediging 48, speciale aanval 60, speciale verdediging 65, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 323. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 736 totale kracht (TK) kan behalen.

Clefairy Wijzigingen

In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Clefairy is Normal type. In de 3e generatie heeft Clefairy does not have the Magic Guard ability. In de 1e generatie heeft Clefairy een base speciale stat van 60. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Clefairy een base experience yield van 68. In de 2e generatie heeft Clefairy een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Clefairy.

Clefairy Clefairy

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.