Clefable

Clefable is een Fee en Fee type Pokemon. Clefable behoort tot de soort van Fairy Pokémon (Fairy Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 40.0 kg (88.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 25 (3.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 140 (higher than normal) en de base ervaring is 217. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Fee (Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Clefable ei uit te laten komen is 10 (2,314–2,570 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 70, verdediging 73, speciale aanval 95, speciale verdediging 90, Snelheid 60. Opgeteld zijn de stats 483. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 687 totale kracht (TK) kan behalen.

Clefable Wijzigingen

In de eerste vijf generaties heeft de Pokemon Clefable is Normal type. In de 3e generatie heeft Clefable does not have the Magic Guard ability. In de 1e generatie heeft Clefable een base speciale stat van 85. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Clefable een base speciale Attack van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Clefable een base experience yield van 129. In de 5e generatie heeft Clefable een base experience yield van 213. In de 2e generatie heeft Clefable een base Friendship value van 70.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Clefable.

Clefable Clefable

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.