Claydol

Claydol is een Grond en Psychisch type Pokemon. Claydol behoort tot de soort van Clay Doll Pokémon (Clay Doll Pokémon). De mon is 1.5 meter lang. In lbs 4′11″. Het weegt 108.0 kg (238.1). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Claydol ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 70, verdediging 105, speciale aanval 70, speciale verdediging 120, Snelheid 75. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 760 totale kracht (TK) kan behalen.

Claydol Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Claydol een base experience yield van 189.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Claydol.

Claydol Claydol

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.