Clauncher

Clauncher is een Water en Water type Pokemon. Clauncher behoort tot de soort van Water Gun Pokémon (Water Gun Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 8.3 kg (18.3). De vaardigheid van de mon is Mega Launcher (Mega Launcher).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Water 1, Water 3 (Water 1, Water 3).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Clauncher ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 53, verdediging 62, speciale aanval 58, speciale verdediging 63, Snelheid 44. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 773 totale kracht (TK) kan behalen.

Clauncher Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Clauncher.

Clauncher Clauncher

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.