Cinderace

Cinderace is een Vuur en Vuur type Pokemon. Cinderace behoort tot de soort van Striker Pokémon (Striker Pokémon). De mon is 1.4 meter lang. In lbs 4′07″. Het weegt 33.0 kg (72.8). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Libero (Verborgen) (Libero (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Cinderace ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 80, aanval 116, verdediging 75, speciale aanval 65, speciale verdediging 75, Snelheid 119. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 720 totale kracht (TK) kan behalen.

Cinderace Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cinderace.

Cinderace Cinderace

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.