Cinccino

Cinccino is een Normaal en Normaal type Pokemon. Cinccino behoort tot de soort van Sjaal Pokémon (Scarf Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 7.5 kg (16.5).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Snelheid EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 165. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 25% man en 75% vrouw. De egg cycle om een Cinccino ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 95, verdediging 60, speciale aanval 65, speciale verdediging 60, Snelheid 115. Opgeteld zijn de stats 470. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 731 totale kracht (TK) kan behalen.

Cinccino Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cinccino.

Cinccino Cinccino

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.