Chingling

Chingling is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Chingling behoort tot de soort van Bell Pokémon (Bell Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 0.6 kg (1.3). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 57. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Chingling ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 30, verdediging 50, speciale aanval 65, speciale verdediging 50, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 285. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Chingling Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Chingling een base experience yield van 74.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chingling.

Chingling Chingling

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.