Chimecho

Chimecho is een Psychisch en Psychisch type Pokemon. Chimecho behoort tot de soort van Wind Chime Pokémon (Wind Chime Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 1.0 kg (2.2). De vaardigheid van de mon is Levitate (Levitate).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 159. Het groeit Snel (Fast) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Chimecho ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 75, aanval 50, verdediging 80, speciale aanval 95, speciale verdediging 90, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 455. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 729 totale kracht (TK) kan behalen.

Chimecho Wijzigingen

In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Chimecho een base HP van 65. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Chimecho een base Defense van 70. In generatie drie tot en met zes heeft de Pokemon Chimecho een base speciale Defense van 80. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Chimecho een base experience yield van 147. In generatie vijf en zes heeft de Pokemon Chimecho een base experience yield van 149.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chimecho.

Chimecho Chimecho

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.