Chimchar

Chimchar is een Vuur en Vuur type Pokemon. Chimchar behoort tot de soort van Chimp Pokémon (Chimp Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 6.2 kg (13.7). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Iron Fist (Verborgen) (Iron Fist (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Chimchar ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 44, aanval 58, verdediging 44, speciale aanval 58, speciale verdediging 44, Snelheid 61. Opgeteld zijn de stats 309. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Chimchar Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Chimchar een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chimchar.

Chimchar Chimchar

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.