Chikorita

Chikorita is een Gras en Gras type Pokemon. Chikorita behoort tot de soort van Leaf Pokémon (Leaf Pokémon). De mon is 0.9 meter lang. In lbs 2′11″. Het weegt 6.4 kg (14.1). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Leaf Guard (Verborgen) (Leaf Guard (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 64. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Monster (Grass, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Chikorita ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 49, verdediging 65, speciale aanval 49, speciale verdediging 65, Snelheid 45. Opgeteld zijn de stats 318. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 784 totale kracht (TK) kan behalen.

Chikorita Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chikorita.

Chikorita Chikorita

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.