Chewtle

Chewtle is een Water en Water type Pokemon. Chewtle behoort tot de soort van Snapping Pokémon (Snapping Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 8.5 kg (18.7).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Monster, Water 1 (Monster, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Chewtle ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 64, verdediging 50, speciale aanval 38, speciale verdediging 38, Snelheid 44. Opgeteld zijn de stats 284. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 775 totale kracht (TK) kan behalen.

Chewtle Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chewtle.

Chewtle Chewtle

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.