Chespin

Chespin is een Gras en Gras type Pokemon. Chespin behoort tot de soort van Spiny Nut Pokémon (Spiny Nut Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 9.0 kg (19.8). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Bulletproof (Verborgen) (Bulletproof (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 63. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Chespin ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 56, aanval 61, verdediging 65, speciale aanval 48, speciale verdediging 45, Snelheid 38. Opgeteld zijn de stats 313. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 763 totale kracht (TK) kan behalen.

Chespin Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chespin.

Chespin Chespin

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.