Chesnaught

Chesnaught is een Gras en Vecht type Pokemon. Chesnaught behoort tot de soort van Spiny Armor Pokémon (Spiny Armor Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 90.0 kg (198.4). De vaardigheden zijn Overwoekeren (Overgrow) en Bulletproof (Verborgen) (Bulletproof (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 239. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Chesnaught ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 88, aanval 107, verdediging 122, speciale aanval 74, speciale verdediging 75, Snelheid 64. Opgeteld zijn de stats 530. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 705 totale kracht (TK) kan behalen.

Chesnaught Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chesnaught.

Chesnaught Chesnaught

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.