Cherubi

Cherubi is een Gras en Gras type Pokemon. Cherubi behoort tot de soort van Cherry Pokémon (Cherry Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 3.3 kg (7.3). De vaardigheid van de mon is Chlorofyl (Chlorophyll).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 55. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cherubi ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 35, verdediging 45, speciale aanval 62, speciale verdediging 53, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 275. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 785 totale kracht (TK) kan behalen.

Cherubi Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Cherubi een base experience yield van 68.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cherubi.

Cherubi Cherubi

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.