Cherrim

Cherrim is een Gras en Gras type Pokemon. Cherrim behoort tot de soort van Blossom Pokémon (Blossom Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 9.3 kg (20.5). De vaardigheid van de mon is Flower Gift (Flower Gift).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 75 (9.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 158. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cherrim ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 60, verdediging 70, speciale aanval 87, speciale verdediging 78, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 450. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 735 totale kracht (TK) kan behalen.

Cherrim Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Cherrim een base experience yield van 133.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cherrim.

Cherrim Cherrim

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.