Chatot

Chatot is een Normaal en Vlieg type Pokemon. Chatot behoort tot de soort van Music Note Pokémon (Music Note Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 1.9 kg (4.2).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 30 (3.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 144. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Vliegend (Flying).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Chatot ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 76, aanval 65, verdediging 45, speciale aanval 92, speciale verdediging 42, Snelheid 91. Opgeteld zijn de stats 411. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 728 totale kracht (TK) kan behalen.

Chatot Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Chatot een base experience yield van 107.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chatot.

Chatot Chatot

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.