Charmeleon

Charmeleon is een Vuur en Vuur type Pokemon. Charmeleon behoort tot de soort van Flame Pokémon (Flame Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 19.0 kg (41.9). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Solar Power (Verborgen) (Solar Power (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval, 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 142. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Charmeleon ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 58, aanval 64, verdediging 58, speciale aanval 80, speciale verdediging 65, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 405. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Charmeleon Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Charmeleon een base speciale stat van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Charmeleon.

Charmeleon Charmeleon

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.