Charmander

Charmander is een Vuur en Vuur type Pokemon. Charmander behoort tot de soort van Lizard Pokémon (Lizard Pokémon). De mon is 0.6 meter lang. In lbs 2′00″. Het weegt 8.5 kg (18.7). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Solar Power (Verborgen) (Solar Power (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 62. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Charmander ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 39, aanval 52, verdediging 43, speciale aanval 60, speciale verdediging 50, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 309. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 796 totale kracht (TK) kan behalen.

Charmander Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Charmander een base speciale stat van 50. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Charmander een base experience yield van 65.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Charmander.

Charmander Charmander

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.