Charjabug

Charjabug is een Insect en Elektrisch type Pokemon. Charjabug behoort tot de soort van Battery Pokémon (Battery Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 10.5 kg (23.1). De vaardigheid van de mon is Accu (Battery).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Verdediging EV punten. De vangkans is 120 (15.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 140. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Charjabug ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 57, aanval 82, verdediging 95, speciale aanval 55, speciale verdediging 75, Snelheid 36. Opgeteld zijn de stats 400. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 767 totale kracht (TK) kan behalen.

Charjabug Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Charjabug.

Charjabug Charjabug

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.