Charizard

Charizard is een Vuur en Vlieg type Pokemon. Charizard behoort tot de soort van Flame Pokémon (Flame Pokémon). De mon is 1.7 meter lang. In lbs 5′07″. Het weegt 90.5 kg (199.5). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Solar Power (Verborgen) (Solar Power (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 240. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Draak, Monster (Dragon, Monster).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Charizard ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 78, aanval 84, verdediging 78, speciale aanval 109, speciale verdediging 85, Snelheid 100. Opgeteld zijn de stats 534. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 720 totale kracht (TK) kan behalen.

Charizard Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Charizard een base speciale stat van 85. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Charizard een base experience yield van 209.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Charizard.

Charizard Charizard

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.