Chandelure

Chandelure is een Spook en Vuur type Pokemon. Chandelure behoort tot de soort van Luring Pokémon (Luring Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 34.3 kg (75.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 234. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Amorf (Amorphous).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Chandelure ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 55, verdediging 90, speciale aanval 145, speciale verdediging 90, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 520. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Chandelure Wijzigingen

In de 5e generatie heeft Chandelure has Shadow Tag as its hidden ability.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Chandelure.

Chandelure Chandelure

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.