Castform

Castform is een Normaal en Normaal type Pokemon. Castform behoort tot de soort van Weer Pokémon (Weather Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 0.8 kg (1.8). De vaardigheid van de mon is Forecast (Forecast).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 147. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Amorf, Fee (Amorphous, Fairy).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Castform ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 70, verdediging 70, speciale aanval 70, speciale verdediging 70, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 420. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 730 totale kracht (TK) kan behalen.

Castform Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Castform een base experience yield van 145.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Castform.

Castform Castform

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.