Carvanha

Carvanha is een Water en Donker type Pokemon. Carvanha behoort tot de soort van Savage Pokémon (Savage Pokémon). De mon is 0.8 meter lang. In lbs 2′07″. Het weegt 20.8 kg (45.9). De vaardigheden zijn Ruwe Huid (Rough Skin) en Speed ​​Boost (Verborgen) (Speed Boost (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval EV punten. De vangkans is 225 (29.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 61. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Water 2 (Water 2).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Carvanha ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 45, aanval 90, verdediging 20, speciale aanval 65, speciale verdediging 20, Snelheid 65. Opgeteld zijn de stats 305. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 794 totale kracht (TK) kan behalen.

Carvanha Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Carvanha een base experience yield van 88.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Carvanha.

Carvanha Carvanha

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.