Carbink

Carbink is een Steen en Fee type Pokemon. Carbink behoort tot de soort van Jewel Pokémon (Jewel Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 5.7 kg (12.6). De vaardigheden zijn Duidelijke Body (Clear Body) en Sturdy (Verborgen) (Sturdy (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 100. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Fee, Mineraal (Fairy, Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Carbink ei uit te laten komen is 25 (6,169–6,425 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 50, verdediging 150, speciale aanval 50, speciale verdediging 150, Snelheid 50. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 790 totale kracht (TK) kan behalen.

Carbink Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Carbink.

Carbink Carbink

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.