Calyrex

Calyrex is een Psychisch en Gras type Pokemon. Calyrex behoort tot de soort van Koning Pokémon (King Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 7.7 kg (17.0). De vaardigheden zijn Unnerve (Unnerve) en #VALUE! ().

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 3 Leven EV punten. De vangkans is 3 (0.4% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is — en de base ervaring is —. Het groeit Langzaam (Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Calyrex ei uit te laten komen is 120 (30,584–30,840 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 100, aanval 80, verdediging 80, speciale aanval 80, speciale verdediging 80, Snelheid 80. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 670 totale kracht (TK) kan behalen.

Calyrex Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Calyrex.

Calyrex Calyrex

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.