Cacturne

Cacturne is een Gras en Donker type Pokemon. Cacturne behoort tot de soort van Vogelverschrikker Pokémon (Scarecrow Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 77.4 kg (170.6). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Water Absorberen (Verborgen) (Water Absorb (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Aanval, 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 60 (7.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 166. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Mensachtig (Grass, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cacturne ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 70, aanval 115, verdediging 60, speciale aanval 115, speciale verdediging 60, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 475. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 742 totale kracht (TK) kan behalen.

Cacturne Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Cacturne een base experience yield van 177.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cacturne.

Cacturne Cacturne

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.