Cacnea

Cacnea is een Gras en Gras type Pokemon. Cacnea behoort tot de soort van Cactus Pokémon (Cactus Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 51.3 kg (113.1). De vaardigheden zijn Zand Veil (Sand Veil) en Water Absorberen (Verborgen) (Water Absorb (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 35 (lower than normal) en de base ervaring is 67. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras, Mensachtig (Grass, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Cacnea ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 50, aanval 85, verdediging 40, speciale aanval 85, speciale verdediging 40, Snelheid 35. Opgeteld zijn de stats 335. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 780 totale kracht (TK) kan behalen.

Cacnea Wijzigingen

In generatie drie en vier heeft de Pokemon Cacnea een base experience yield van 97.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Cacnea.

Cacnea Cacnea

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.