Butterfree

Butterfree is een Insect en Vlieg type Pokemon. Butterfree behoort tot de soort van Butterfly Pokémon (Butterfly Pokémon). De mon is 1.1 meter lang. In lbs 3′07″. Het weegt 32.0 kg (70.5). De vaardigheden zijn Compound Eyes (Compound Eyes) en Getint Lens (Verborgen) (Tinted Lens (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 178. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Insect (Bug).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Butterfree ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 45, verdediging 50, speciale aanval 90, speciale verdediging 80, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 395. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 759 totale kracht (TK) kan behalen.

Butterfree Wijzigingen

In de 1e generatie heeft Butterfree een base speciale stat van 80. In de generaties 2 tm 5 heeft de Pokemon Butterfree een base speciale Attack van 80. In de eerste 4 generaties heeft de Pokemon Butterfree een base experience yield van 160. In de 5e generatie heeft Butterfree een base experience yield van 173.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Butterfree.

Butterfree Butterfree

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.