Bunnelby

Bunnelby is een Normaal en Normaal type Pokemon. Bunnelby behoort tot de soort van Graven Pokémon (Digging Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.0 kg (11.0).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 47. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Bunnelby ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 38, aanval 36, verdediging 38, speciale aanval 32, speciale verdediging 36, Snelheid 57. Opgeteld zijn de stats 237. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 799 totale kracht (TK) kan behalen.

Bunnelby Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bunnelby.

Bunnelby Bunnelby

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.