Buneary

Buneary is een Normaal en Normaal type Pokemon. Buneary behoort tot de soort van Rabbit Pokémon (Rabbit Pokémon). De mon is 0.4 meter lang. In lbs 1′04″. Het weegt 5.5 kg (12.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 0 (lower than normal) en de base ervaring is 70. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Mensachtig (Field, Human-Like).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Buneary ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 66, verdediging 44, speciale aanval 44, speciale verdediging 56, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 350. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Buneary Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Buneary een base experience yield van 84.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Buneary.

Buneary Buneary

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.