Buizel

Buizel is een Water en Water type Pokemon. Buizel behoort tot de soort van Sea Wezel Pokémon (Sea Weasel Pokémon). De mon is 0.7 meter lang. In lbs 2′04″. Het weegt 29.5 kg (65.0). De vaardigheden zijn Swift Swim (Swift Swim) en Water Veil (Verborgen) (Water Veil (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Snelheid EV punten. De vangkans is 190 (24.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 66. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld, Water 1 (Field, Water 1).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Buizel ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 55, aanval 65, verdediging 35, speciale aanval 60, speciale verdediging 30, Snelheid 85. Opgeteld zijn de stats 330. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 771 totale kracht (TK) kan behalen.

Buizel Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Buizel een base experience yield van 75.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Buizel.

Buizel Buizel

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.