Budew

Budew is een Gras en Gif type Pokemon. Budew behoort tot de soort van Bud Pokémon (Bud Pokémon). De mon is 0.2 meter lang. In lbs 0′08″. Het weegt 1.2 kg (2.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 56. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Onontdekt (Undiscovered).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Budew ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 40, aanval 30, verdediging 35, speciale aanval 50, speciale verdediging 70, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 280. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 798 totale kracht (TK) kan behalen.

Budew Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Budew een base experience yield van 68.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Budew.

Budew Budew

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.