Bronzor

Bronzor is een Staal en Psychisch type Pokemon. Bronzor behoort tot de soort van Bronze Pokémon (Bronze Pokémon). De mon is 0.5 meter lang. In lbs 1′08″. Het weegt 60.5 kg (133.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging EV punten. De vangkans is 255 (33.3% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 60. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Bronzor ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 57, aanval 24, verdediging 86, speciale aanval 24, speciale verdediging 86, Snelheid 23. Opgeteld zijn de stats 300. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 768 totale kracht (TK) kan behalen.

Bronzor Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Bronzor een base experience yield van 72.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bronzor.

Bronzor Bronzor

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.