Bronzong

Bronzong is een Staal en Psychisch type Pokemon. Bronzong behoort tot de soort van Bronsklok Pokémon (Bronze Bell Pokémon). De mon is 1.3 meter lang. In lbs 4′03″. Het weegt 187.0 kg (412.3).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Verdediging, 1 Speciale Verdediging EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 175. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Mineraal (Mineral).

De verdeling tussen man en vrouw is Genderless man en Genderless vrouw. De egg cycle om een Bronzong ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 67, aanval 89, verdediging 116, speciale aanval 79, speciale verdediging 116, Snelheid 33. Opgeteld zijn de stats 500. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 752 totale kracht (TK) kan behalen.

Bronzong Wijzigingen

In de 4e generatie heeft Bronzong een base experience yield van 188.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bronzong.

Bronzong Bronzong

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.