Breloom

Breloom is een Gras en Vecht type Pokemon. Breloom behoort tot de soort van Mushroom Pokémon (Mushroom Pokémon). De mon is 1.2 meter lang. In lbs 3′11″. Het weegt 39.2 kg (86.4).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 90 (11.8% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 161. Het groeit fluctuerende (Fluctuating) en behoort tot de egg groups Fee, Gras (Fairy, Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Breloom ei uit te laten komen is 15 (3,599–3,855 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 60, aanval 130, verdediging 80, speciale aanval 60, speciale verdediging 60, Snelheid 70. Opgeteld zijn de stats 460. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 764 totale kracht (TK) kan behalen.

Breloom Wijzigingen

In de 3e generatie heeft Breloom does not have the Poison Heal ability. In generatie drie en vier heeft de Pokemon Breloom een base experience yield van 165.

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Breloom.

Breloom Breloom

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.