Braixen

Braixen is een Vuur en Vuur type Pokemon. Braixen behoort tot de soort van Fox Pokémon (Fox Pokémon). De mon is 1.0 meter lang. In lbs 3′03″. Het weegt 14.5 kg (32.0). De vaardigheden zijn Blaze (Blaze) en Magician (Verborgen) (Magician (hidden ability)).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Speciale Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 143. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 87.5% man en 12.5% vrouw. De egg cycle om een Braixen ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 59, aanval 59, verdediging 58, speciale aanval 90, speciale verdediging 70, Snelheid 73. Opgeteld zijn de stats 409. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 758 totale kracht (TK) kan behalen.

Braixen Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Braixen.

Braixen Braixen

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.