Bounsweet

Bounsweet is een Gras en Gras type Pokemon. Bounsweet behoort tot de soort van Fruit Pokémon (Fruit Pokémon). De mon is 0.3 meter lang. In lbs 1′00″. Het weegt 3.2 kg (7.1).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 1 Leven EV punten. De vangkans is 235 (30.7% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 42. Het groeit Gemiddeld Traag (Medium Slow) en behoort tot de egg groups Gras (Grass).

De verdeling tussen man en vrouw is 0% man en 100% vrouw. De egg cycle om een Bounsweet ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 42, aanval 30, verdediging 38, speciale aanval 30, speciale verdediging 38, Snelheid 32. Opgeteld zijn de stats 210. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 787 totale kracht (TK) kan behalen.

Bounsweet Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bounsweet.

Bounsweet Bounsweet

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.