Bouffalant

Bouffalant is een Normaal en Normaal type Pokemon. Bouffalant behoort tot de soort van Bash Buffalo Pokémon (Bash Buffalo Pokémon). De mon is 1.6 meter lang. In lbs 5′03″. Het weegt 94.6 kg (208.6).

Door het verslaan van de Pokemon krijg je 2 Aanval EV punten. De vangkans is 45 (5.9% kans om te vangen met een Pokeball en volle leven). De base friendship is 70 (normal) en de base ervaring is 172. Het groeit Gemiddeld Snel (Medium Fast) en behoort tot de egg groups Veld (Field).

De verdeling tussen man en vrouw is 50% man en 50% vrouw. De egg cycle om een Bouffalant ei uit te laten komen is 20 (4,884–5,140 stappen). De standaard statistieken zijn als volgt. Leven 95, aanval 110, verdediging 95, speciale aanval 40, speciale verdediging 95, Snelheid 55. Opgeteld zijn de stats 490. Dit houdt in dat de Pokemon maximaal 694 totale kracht (TK) kan behalen.

Bouffalant Wijzigingen

Pokemon Sprites

Uiteraard hebben wij ook voor jou de meest leuke sprites verzameld. Hieronder de normal en shiny sprite van Bouffalant.

Bouffalant Bouffalant

Online Pokemon Spelen?

Speel Pokemon online op Pokemonstad.nl, de leukste online Pokemon RPG spel van heel Nederland en Belgie! Meld je vandaag nog aan!

Op zoek naar een andere Pokemon? Raadpleeg onze Pokedex. Wil je helpen met het uitbreiden van onze Pokedex? Meld je je dan nog vandaag aan bij ons via de in-game bij Ash.